Нападателят английския национален отбор и Тотнъм - Хари Кейн остана много разочарован след

...
Нападателят английския национален отбор и Тотнъм - Хари Кейн остана много разочарован след
Коментари Харесай

Английски ас: Загубата от Холандия трябва да ни бъде за урок

Нападателят английския народен тим и Тотнъм - Хари Кейн остана доста разочарован след загубата с 1:3 от Холандия в полуфинала на Лигата на нациите.
 Португалия - Холандия е финалът на Лига на нациите
" Това е голямо отчаяние, откакто водехме на полувремето. След това обаче се прибрахме прекомерно надълбоко и чак като ни изравниха, още веднъж натиснахме газта. Успяхме да отбележим гол, който мислехме, че ще бъде надвит, само че в такива мачове дребните елементи вземат решение всичко.

Този мач ще ни бъде за урок. Трябва да приемем загубата, въпреки че тъкмо това е методът, по който желаеме да играем. ВАР съществува тъкмо за такива обстановки.

Тежко е, тъй като мислехме, че сме спечелили, само че ще свикнем. Убеден съм, че решението е било вярно. Не считам, че финалът в Шампионската лига ни повлия отрицателно.

Имаме задоволително добър състав, без значение кой е на терена. В такива шампионати би трябвало да умееш да се вземеш в ръце и да покажеш какво можеш, нищо че е краят на сезона.

Бяхме на сантиметри от успеха. Направихме глупави неточности, подарявайки топката прекомерно елементарно и би трябвало да си вземем поука. Когато се изправиш против положителни тимове, те те санкционират ", сподели Кейн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР